Almindelige Spørgsmål

Log ind


Hvordan bliver jeg oprettet som kunde?
Svar: Klik på LOG IND i øverst på startsiden. Klik derefter på NY KUNDE. Udfyld felterne og vælg et password. Udfyld gerne med både personnummer og telefonnummer. Vælg om du ønsker at modtage tilbud via mail og/eller SMS. Klik på FORTSÆT. Udfyld felterne med fornavn, efternavn, adresse, postnummer og by. Klik på FORTSÆT. Nu er du oprettet som kunde!

Hvad gør jeg når jeg har glemt mit password?
Svar: Gå til LOG IND-siden, vælg LOG IND og klik herefter på linjen ”Glemt password" under password-feltet. Udfyld felterne og klik på OK. Dit password vil herefter blive sendt til dig. Har du glemt hvilken e-mailadresse du har brugt, så kontakt os på support@sneakerspoort.com.

Bestilling

Kan jeg ændre, tilføje eller fjerne varer fra min bestilling?
Svar: Da vi begynder at ekspedere din bestilling med det samme, kan du desværre ikke ændre, tilføje eller fjerne varer.

Kan personer under 18 år bestille?
Svar: For at kunne handle hos os, skal du være 18 år. I modsat fald kræves forældres/værges underskrift.

Hvorfor ændres varens tilgængelighed når jeg kommer til kassen?
Svar: Varen bliver ikke reserveret, når du lægger den i kurven. Det kan ske, at varen er blevet udsolgt/midlertidigt udsolgt når du kommer til kassen og derfor fået ændret lagerstatus.

Konto/Faktura

Hvilke betalingsformer kan jeg vælge?
Svar: Du kan vælge faktura, konto eller kort.

Kan jeg fordele min betaling?
Svar: Betal det mindste godkendte beløb, der der står oplyst på forsiden af din faktura, så overføres restbeløbet til betaling via Konto.

Hvordan kan jeg bruge de penge jeg har tilgode?
Svar: Hvis du har handlet på faktura eller konto og returnerer, vil du have penge tilgode hos os. Pengene fratrækkes automatisk ved din næste bestilling. Har du ikke foretaget en ny bestilling inden for 8 måneder, vil pengene blive overført til dig, hvis vi har dine bankoplysninger. Du kan selvfølgelig altid få dine penge tilbagebetalt når du ønsker det.

Kan jeg forhøje min kreditgrænse?
Svar: Kontakt os via e-mail support@sneakerspoort.com.

Hvorfor får jeg ikke lov til at betale med faktura/konto?
Svar: Ved ansøgning om faktura eller konto foretages en kreditvurdering. En årsag til afslag kan være, at du ikke opfylder vores krav til indkomst, ikke er myndig eller at du har betalingsanmærkninger. Har du allerede faktura eller konto kan det skyldes at du overskrider kreditgrænsen. Kontakt os via e-mail support@sneakerspoort.com for mere information.

Levering

Hvad koster det at få leveret med fragtmand?
Svar: Prisen afhænger fragtvægten der beregnes efter varens vægt og volumen, læs mere under Fragt & Levering.

Hvor kan jeg hente min pakke?
Svar: Pakken sendes til det posthus eller den pakkeboks du vælger. Du kan også vælge at få pakken leveret på din adresse mod et lille, ekstra gebyr. Du kan vælge mellem forskellige leveringsmåder og vælge udleveringssted i KASSEN, inden du godkender din bestilling.

Sender I pakker udenfor Danmark?
Svar: Vi leverer normalt postpakker under 20 kg til lande indenfor EU. Bestillingen skal betales forud. Vi sender ikke varer i restordre. Returretten gælder ikke for disse bestillinger. Post eller mail din bestilling til os. Vi vil herefter meddele dig hvilke varer der er på lager og hvad prisen bliver. Du får også information om, hvorledes betaling skal ske.

Hvor kan jeg finde information om levering af min pakke?
Svar: Log ind på Mine Sider. Her finder du information om dine leveringer og her kan du spore din pakke.

Retur

Hvordan registrerer jeg bytte/retur på sneakerspoort.com?
Svar: Log ind og gå til Mine Sider, fulgt af bytte & retur. Følg anvisningerne på, hvordan du bytter/returnerer. Send retursedlen med (du skal ikke udfylde den, hvis du allerede har udfyldt den på vores hjemmeside).

Hvad gør jeg hvis jeg har modtaget en defekt vare?
Svar: Udfyld returårsag på retursedlen og send varen og retursedlen tilbage. Brug gerne den retur-etiket der findes på retursedlen. Gælder reklamationen et møbel eller en vare der er leveret med fragtmand, kontakt os på support@sneakerspoort.com.

Hvordan får jeg mine penge tilbage når jeg har returneret?
Svar: Faktura/konto – beløbet fratrækkes på din faktura/kontooversigt. Kortbetaling – tilbagebetaling sker til det kort du har betalt med.

Øvrigt

Hvordan ændrer jeg min adresse?
Svar: Du kan ikke ændre din adresse på sneakerspoort.com. Hvis du har betalt med kort, så kontakt os og oplys kunde- eller personnummer. Har du engang betalt med faktura eller konto kan vi desværre ikke ændre adressen af sikkerhedsgrunde.

Må jeg vise jeres produkter på min blog?
Svar:Informer om, hvor du har hentet billedet og link til sneakerspoort.com.

Kan jeg få leveret til et andet posthus?
Svar: Du kan frit vælge på hvilket posthus eller pakkeboks du vil hente din pakke, men kun når du betaler med kreditkort. Du vælger udleveringssted når du er i KASSEN.

Du kan også ændre udleveringsposthus når du betaler på postomkrævning. Kontakt os på support@sneakerspoort.com.