Retur & Ombytning

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 30 dages fuld returret. Du har mulighed for nemt at returnere din vare igennem os, helt uden omkostninger.

Procedure ved returnering via post

1. Pak varen forsvarligt i orginale poser/emballage med udfyldt returseddel. Varen skal være i samme salgsbare stand som ved modtagelsen, hvis det fulde beløb skal refunderes.

2. Den medsendte returlabel sættes udenpå pakken.

3. Aflever pakken på dit nærmeste posthus.

Du modtager automatisk en bekræftelse pr mail, når vi registrerer din returnering på vores lager.

Det tager 3 - 5 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refundere beløbet til det anvendte kort.

De 30 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren.

Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

Ombytning af vare

Ønsker du at ombytte din modtaget vare til en anden str, farve eller andet, du kan maile os på support@sneakerspoort.com og få lagt varen til side. Ligeså snart vi så modtager din retur vare, ombytter vi varen, og sender den nye afsted til dig.

Mangler du din returseddel?
Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for returneringen, hvis der skulle gå hen at ske noget med din pakke under forsendelsen.

Annuller af order

Du kan nå at annullere din ordre inden pakken har forladt vores butik.
Du kan tjekke, om ordren stadig kan nå at annulleres, ved at logge ind på din bruger her på hjemmesiden. Under tidligere køb, kan du her se status på det køb du ønsker annulleret. Viser statussen 'afsluttet' har varen forladt vores butik, og kan derfor ikke annulleres.

Hvis statussen viser 'udskrevet' bedes du maile os på support@sneakerspoort.com og annullere din ordre.

Reklamationer

Hvis din købte vare er defekt eller har en fremstillingsfejl, er varen omfattet 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten giver dig mulighed for at klage over eventuelle fejl og mangler, som er opstået 24 måneder efter købet. Reklamationsretten er kun gældende hvis du har kvitteringen på varen eller faktura nr. på den ordre reklamationen drejer sig om.

Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til: support@sneakerspoort.com, hvor du skriver dit faktura nr., sender et billede af skaden/fejlen, samt beskriver fejlen og brug af varen. Er det en vare du har købt i butik, er det samme procedure, her bedes du blot sende et billede af kvitteringen. Du er også altid velkommen til, at henvende dig i vores butik med en reklamation der er købt online.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage er opstået pga. forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.

sneakerspoort.com dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være, i forbindelse med en reklamation.

Forbehold

sneakerspoort.com tager forbehold for udsolgt varer, prisændringer, tastefejl, stavefejl  og forsinkelser som sneakerspoort.com ikke kan kontrollere.